HMQ stelt voor..

Wie zijn nou die mensen die er voor zorgen dat uw woning snel én zorgvuldig wordt verkocht/aangekocht?

In onze rubriek "HMQ stelt voor.." stellen wij een medewerker aan u voor. Deze maand stellen wij graag de volgende collega aan u voor:

Michael Nijboer

Michael is sinds juni 2014 werkzaam bij Heilbron Mulders Quint Makelaardij. In 2002 is hij zijn loopbaan in de makelaardij als stagiaire begonnen. En is in 2007 beëdigd als Register Makelaar – Taxateur. Tegenwoordig werkt hij vanuit ons kantoor in Doetinchem.

Zijn alle makelaars snelle jongens? Dat is Michael zeker niet, maar snel huizen verkopen is wel zijn kwaliteit. Hierbij geldt overigens altijd ‘waarom snel, als het ook goed kan’. Kortom: de kwaliteit van de deal is voor hem belangrijker dan de snelheid!

Hij is altijd oprecht en heeft een open stijl van communiceren. Naast de verkoop van bestaande woningen is Michael de nieuwbouwspecialist van kantoor Doetinchem. Zo is Michael o.a. het aanspreekpunt voor het nieuwbouwproject Wijnbergen.

Michael woont samen met zijn vrouw en zoontje van twee in het altijd gezellige Doetinchem. In zijn vrije tijd geniet hij er van om actief te blijven. Zo squasht hij wekelijks, loopt hij wel eens hard en springt hij wel eens op zijn wielrennersfiets. Tevens is voetbal zijn grote passie. Zo heeft Michael tot zijn 18e bij VIOD, SVDW en VVG ’25 op het veld gevoetbald.

Wist u dat?

Michael, zijn vrouw Karina en zijn zoontje van twee jaar een klein dochtertje/zusje in september verwachten?

Meer weten?

Heeft u verhuisplannen, neemt u dan gerust contact op Heilbron Mulders Quint Makelaardij, met Michael of een van onze andere makelaars. Zodat u een vrijblijvend advies over uw woning kunt ontvangen!

terug naar het nieuwsoverzicht