HMQ stelt voor..

Wie zijn nou die mensen die er voor zorgen dat uw woning snel én zorgvuldig wordt verkocht/aangekocht?

In onze nieuwe rubriek "HMQ stelt voor" stellen wij een medewerker aan u voor. Deze maand stellen wij graag de volgende collega aan u voor:

Marieke Fenneman

Marieke is al sinds 2001 werkzaam in de makelaardij. Ze werkt sinds 2010 bij Heilbron Mulders Quint Makelaardij, en vult het team van makelaars goed aan met haar ruim 17 jaar ervaring binnen het vak. In haar functie bij HMQ makelaardij is ze dagelijks bezig met het ondersteunen van de buitendienst, maar dan van binnenuit. Van het plannen van afspraken, het te woord staan van opdrachtgevers tot aan het opstellen van koopovereenkomsten; Marieke is met haar functie dan ook een ware duizendpoot.

Marieke is geboren en getogen in Gaanderen maar woont sinds enige tijd samen met haar partner en dochtertje van 1 jaar oud in Nieuw-Wehl. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin en vrienden om haar heen. Dit betekent dan ook voor haar gewoon veel leuke dingen doen waarbij 'family-time', een terrasje pakken en een lekker hapje gaan eten met vriendinnen, zeker niet mogen ontbreken.  

Wist u dat?

Marieke enkele jaren werkzaam is geweest bij Aanstoot Bisselink Makelaardij te Wehl? Het kantoor is recentelijk overgenomen door Heilbron Mulders Quint Makelaardij. Een mooie uitbreiding met een derde kantoor, in Wehl.

Meer weten?

Heeft u verhuisplannen of heeft u vragen betreffende een aangeboden woning? Neemt u dan gerust contact op met Marieke of een van onze andere makelaars. Zodat zij vrijblijvend een afspraak met u in kan plannen!

Mocht u in contact willen komen met Marieke? Klik dan hier!

terug naar het nieuwsoverzicht