Aanstoot van Bavel Makelaars wordt Heilbron Mulders Quint Makelaardij

Per april 2017 is Aanstoot van Bavel overgegaan in nieuwe handen. Na jarenlang eigenaar te zijn geweest, heeft eigenaresse Irma Aanstoot besloten het bedrijf over te dragen aan Heilbron Mulders Quint Makelaardij.

Sterk fundament

“Heilbron Mulders Quint Makelaardij heeft een sterke positie in de markt en alle makelaars en medewerkers hebben een gedegen staat van dienst. Samen met het verzekerings- en hypothekenbedrijf Heilbron wordt er een totaal dienstenpakket aangeboden. Door dit sterke fundament heb ik er alle vertrouwen in dat de organisatie een mooie toekomst tegemoet gaat”, aldus Irma Aanstoot.

Trots

Dylan Mulders: “Wij zijn ontzettend trots op deze overname. Dat we nu naast onze kantoren in Doetinchem en Zevenaar ook Wehl kunnen toevoegen en deze markt kunnen betreden”.

“Aanstoot van Bavel Makelaars is van oudsher een vertrouwd adres en dat zal ook zo blijven. Irma Aanstoot blijft het gezicht in Wehl en zal met haar jarenlange ervaring een goede aanvulling zijn op ons team”, aldus Marcel Quint.

In de komende periode zal de huisstijl van Heilbron Mulders Quint Makelaardij geheel worden doorgevoerd. 

Meer weten?

Heeft u vragen, kom dan gerust langs aan de Stationstraat 11 in Wehl of bel 0314- 68 08 40. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor in Doetinchem (Edisonstraat 90) of Zevenaar (Grietsestraat 60 B).

terug naar het nieuwsoverzicht