Bedrijfshuisvesting

Specialist in huis

Advisering in bedrijfsmatig vastgoed vraagt een andere benadering en aanpak dan in de woningmakelaardij. Het is een specialisme. Daarom heeft Heilbron Mulders Quint Makelaardij een specialist in huis, Alex Wielema, die lid is van de NVM Business en ingeschreven is in het VastgoedCert register Bedrijfsmatig Vastgoed. Net als bij woningmakelaars garandeert dit een up to date (vak)kennisniveau door permanente educatie en hercertificering. Alex heeft zeer ruime ervaring in het adviseren van ondernemers bij de (ver)koop of (ver)huur van kantoorruimten, bedrijfsruimten en winkels in de regio Arnhem, Zevenaar en Doetinchem. Door deelname aan onder andere klankbordgroepen voor ontwikkeling van centra en bedrijventerreinen heeft hij marktkennis opgedaan en dit uiteraard gedeeld.

“Wij hechten waarde aan directe communicatie en korte lijnen met opdrachtgevers, maar ook aan een eerlijk, goed onderbouwd advies om samen te komen tot het beoogde resultaat. Dat is een gemeenschappelijk belang, want onze dienstverlening is nagenoeg no cure no pay. Wij houden de marktontwikkelingen scherp in de gaten, zodat we op het juiste moment kunnen inspelen op kansen die zich voordoen. Nieuwsgierig? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.”

Klik hier voor de contactgegevens van Alex Wielema.

Diensten

De dienstverlening van Heilbron Mulders Quint Makelaardij afdeling Bedrijfshuisvesting bestaat onder andere uit:

  • Bemiddeling bij de aan- en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed;
  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed;
  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten;
  • Taxeren van bedrijfsmatig vastgoed ten behoeve van financiering (ook TMI-taxaties kunnen verzorgd worden), aan- of verkoop en fiscale doeleinden;
  • Advisering bij herontwikkelings- en nieuwbouwprojecten;
  • Advisering bij heronderhandeling m.b.t. lopende huurovereenkomsten;
  • Advisering bij het verlagen van de huisvestingskosten of herhuisvesting;
  • Advisering bij transformatie van leegstaand vastgoed of alternatieve aanwending.